Acél, lemezfelni és alufelni festés, felni fényezés

porszórás, fémmegmunkálás

Fémmegmunkálás és lemezmegmunkálás közel 100 éves tapasztalattal

Családi vállalkozásunk generációk óta foglalkozik lemezmegmunkálással, melyet 0,35 mm-től 1,5 mm-es lemezvastagságig végzünk. Szakértelmünkről nem csupán több évtizedes tapasztalatunk tanúskodik, hanem az is, hogy az általunk gyártott és felületkezelt termékek Európa-szerte megtalálhatóak.

A fémmegmunkálást professzionális eszközökkel és magas fokú precizitással folytatjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a pontos és alapos munkavégzésre, valamint a rugalmas kiszolgálásra. Korszerű technológiai hátterünk lehetővé teszi, hogy egyedi igény szerinti fémmegmunkálási feladatokat is elvégezzünk. Felmerülő kérdéseiddel, elképzeléseiddel fordulj hozzánk bizalommal, és keress bennünket akár speciális lemezmegmunkálási feladatok elvégzésével kapcsolatban is!

Acélfelni, alufelni festés szakszerűen, felni szinterezés magas színvonalon

A fémmegmunkálás mellett professzionális szinten foglalkozunk légtechnikai, autóipari alkatrészek - többek között acélfelni, alufelni - szinterezésével is. Legyen szó akár alufelni festésről, akár acélfelni fényezésről, minden esetben garantáltan minőségi alapanyagokkal, kiemelkedő alapossággal és generációkon átörökített, magas fokú szakértelemmel dolgozunk.

Cégünk a teljes munkafolyamat elvégzését vállalja, az alkatrészek tisztításától, az alkatrészek vegyi vagy homokszórással való felületi előkészítésétől kezdve a különböző fém termékek és tartozékok porfestéssel való bevonatolásáig. Mindezt ügyfélközpontú kiszolgálással, magas minőségben, rövid határidőkkel végezzük.

Győződj meg profizmusunkról és megbízhatóságunkról! Kérd személyre szabott ajánlatunkat még ma!