Lézervágott kerítések gyártása

kertíés lézervágással - csík mintás kerítéselemek

Kerítés gyártása lézervágással, szinterezéssel

Egy modern, minőségi kerítés nem csupán az ingatlanok, telkek biztonságáról gondoskodik, hanem emellett mutatós és dekoratív is, így a körbekerített terület, épület látképét is kiegészíti, még impozánsabbá teszi.

A cégünk által gyártott lézervágott kerítések minőségi alapanyagokból készülnek és a RAL színskála bármely színében megrendelhetők, így a biztonság garantálása mellett az esztétikus megjelenéssel kapcsolatban támasztott igényeknek is megfelelnek.

Így készül magas minőségű design kerítés lézervágással

A lézervágás a fémek megmunkálásának, formára igazításának rendkívül hatékony módja. A segítségével gyorsan és esztétikusan készíthetők elő a design kerítés alapjául szolgáló natúr acél, alumínium vagy rozsdamentes acél lemezek, melyekből üzemünkben kerítés elem betéteket és zárt szelvény oszlopokat gyártunk. Ezeket általában már meglévő sablonok alapján vágjuk ki, de természetesen módunkban áll egyedi igényeket is figyelembe venni a kerítés lézervágás során.

A fémek, melyeket az általunk gyártott, lézervágott kerítések alapanyagául használunk mind kiváló minőségűek, és nem igényelnek gyakori festést vagy egyéb karbantartási munkálatokat, így a hosszútávú fenntartásuk során idő, pénz és energia takarítható meg.

Azoknak, akik könnyű, ám mégis korrózióálló és tartós kerítésre vágynak, az alumíniumot javasoljuk alapanyagként, a nagyobb terhelésnek kitett kerítésekhez, kerítéselemekhez horganyzott acélt ajánlunk, a magas szintű időjárásállóságra és esztétikus megjelenésre vágyó érdeklődőket pedig a rozsdamentes acélból készült kerítések választására biztatjuk.

Természetesen akármelyik alapanyag mellett teszi is le a voksát az érdeklődő, minden esetben garantált a magas minőség és a hosszú élettartam. A napfénynek, esőnek, hónak, szélsőséges hőmérsékleteknek és egyéb időjárással kapcsolatos körülményeknek való ellenállást speciális felületkezelő eljárásokkal biztosítjuk, az elemek, tartóoszlopok stabilitásának és esztétikus megjelenésének garantálására pedig minden esetben kiemelt hangsúlyt fektetünk.

fém lézervágott kerítés fával kombinálva

Mivel több évtizedes, generációkon átívelő tapasztalattal rendelkezünk fémmegmunkálás terén, pontosan tudjuk, hogy egy tartós kerítés gyártása során nemcsak az alapanyagok minősége befolyásolja a stabilitást és az esztétikumot, hanem az elemek illesztése is. Éppen ezért a rögzítéshez használt csavarokat is gondosan tervezzük meg, a tartóoszlopok összekapcsolásához pedig ugyanazt az anyagokat használjuk, melyből a kerítéselemek készültek, így nemcsak a tartósságot biztosítjuk, hanem az egységes megjelenést is.

szürke szinterezésű lézervágott kerítéselem

Cégünkre a kerítés festését is nyugodt szívvel rábízhatja

Szakértő csapatunk nemcsak lézervágott kerítések gyártását vállalja, hanem azok festését is. A kerítés szinterezés során a műanyag festék száraz por formájában kerül fel az előkezelt fém felületre, melyre aztán rá is égetjük azt, így igazán tartós, rugalmas, homogén, szélsőséges hőmérsékleteknek és UV-sugárzásnak egyaránt ellenálló bevonatot kapunk. Az eljárás optimális megoldás a kerítés festésre, ugyanis nagy felületek is gyorsan, akár alapanyag-veszteség nélkül színezhetők a segítségével, a művelettel ráadásul nem jár károsanyag-kibocsátás, mivel az elvégzéséhez nincs szükség oldószerre, a porszóró eljárás során pedig zárt technológiát alkalmazunk. A szinterezés másik nagy előnye, hogy ügyfeleink rendkívül széles színskálán válogatva találhatják meg az igényeiknek legjobban megfelelő árnyalatot, fényességet és felület típust.

Közel 100 éves tapasztalat fémmegmunkálás, szinterezés terén

Többgenerációs családi vállalkozásként egyedülálló szaktudással és több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk fémek megmunkálása és felületkezelése terén. Közel 20 éve működő üzemünk gépparkját 2021-ben modernizáltunk, így a rendkívül fejlett svájci gyártású eszközök állnak rendelkezésünkre. Az általunk végzett munka kiemelkedő színvonaláról tanúskodik az is, hogy az üzemünkben felületkezelt termékek ma már egész Európában megtalálhatók. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a Budapesti Operaházban, a Néprajzi Múzeumban és az Etele Pláza egyes üzlethelyiségeiben is fellelhetők általunk megmunkált fém elemek.

Amennyiben szeretne a saját szemével is meggyőződni munkánk minőségéről, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése van, esetlegesen egyedi ajánlatot szeretne kérni, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén!

levél mintás kerítés lézervágással

Lézervágott kerítésminták és méretek

Alább – a teljesség igénye nélkül – néhány népszerű dizájnos kerítésmintát láthat. Akár ezekből inspirálódna, akár konkrét elképzelése van, mi készséggel állunk a rendelkezésére. Nem csak a különféle kerítésminták, de a méretek tekintetében is rugalmasak vagyunk, így egyedi kérésekkel is fordulhat hozzánk. Bármilyen rendhagyó ötlettel, tervvel, műszaki rajzzal megkereshet minket, és mi igyekszünk hatékony segítségére lenni elképzelése megvalósításában.

Tervezés, kivitelezés, felületkezelés

Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk, így a precíz gyártási műszaki rajz, dokumentáció elkészítésétől a szakszerű termékgyártás, valamint a megfelelő felületkezelésig mindent egy kézben tudhat. Szeretné, hogy leendő kerítése ne csak tartós és szép legyen, de megjelenésében tökéletesen passzoljon az ingatlan stílusához, a meglévő korlátokhoz, a homlokzat színéhez? Ha mellettünk dönt, elfelejtheti a kompromisszumokat, hiszen – némi felár ellenében – bármilyen színben, dizájnban elkészítjük leendő kerítéselemeit.

Általánosságban elmondható, hogy a kerítések 2mm-es anyagvastagságban minőségi alumíniumból készülnek, majd ezekre kerül a megfelelő alapozás és szinterezés. Mivel a különféle felületképzési folyamatok is a kerítéselemek időtállóságát támogatják, ezért érdemes erre is áldoznia. Ha szeretne többet is megtudni a szolgáltatásunkról, ha megbízására szabott árajánlatot kérne, lépjen velünk kapcsolatba!