Szolgáltatások

Neked is segíthetünk?

Szolgáltatásaink

Szinterezés, porfestés
professzionálisan

Mechanikus és vegyi (← fém felület előkezelésére használjuk) előkezelés, porfestés és más szinterezési eljárások a tartós, rugalmas, hő- és időjárásálló felületekért, akár alapanyag-veszteség nélkül is. Ismerd meg remek szolgáltatásainkat!

Szinterezés, porfestés,
porszórás

Fém felületek előkezelése,
felülettisztítás

Szennyeződésmentes, fémtiszta, strapabíró felületek jó tapadóképességgel. Foszfátozás, homokszórás vagy sokoldalúan használható homokfúvási eljárás – élj a családi vállalkozásunk nyújtotta lehetőségekkel!

Előkezelés, fém felületek
tisztítása

Termék házhoz szállítás,
kiszállítás országosan

Ha valamiért nem tudsz eljönni hozzánk, zártterű Iveco furgonokkal kézbesítjük felületkezelt termékeidet. Vedd igénybe színvonalas házhozszállítási szolgáltatásunkat belföldről vagy külföldről egyaránt!

Termék házhoz szálltás,
országos kiszállítás

Fémmegmunkálás, alufelni,
acélfelni festés

Minket a rövid határidők nem megkötnek, sokkal inkább motiválnak. Profi lemezmegmunkálás, autóipari szinterezés, fém termékek porfestéses bevonatolása, alu- és acélfelnifestés – add le a rendelésedet online!

Fémmegmunkálás, alufelni,
acélfelni festés

Kerítés lézervágással,
egyedileg

Az általunk gyártott, egyedi igény szerinti lézervágott kerítések magas minőségű alapanyagokból készülnek. A választott RAL színskála szerinti színben készítjük el porfestéssel az egyes kerítéselemeket.

Kerítés lézervágás
egyedi gyártásban
Weboldalunk sütiket alkalmaz a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.