Gépparkunk

Milyen berendezésekkel dolgozunk?

Gépparkunkról néhány szó

Az alábbiakban bemutatjuk gépparkunk főbb berendezéseit, amelyekkel a feületelőkészítést és - tisztítást, a porfestést, szinterezést végezzük, valamint az ezen munkafolyamatokkal járó porelszívást.

GEMA Classic Open
porelszívó berendezés

Nagy teljesítmény

A Classic Open kézi kabin nem véletlenül az egyik legkedveltebb megoldás a Gema ügyfelek szerint, hiszen felépítése kifejezetten hatékonyan segíti a porfestést a tárgy mozgása közben is. A berendezés magas, 6600 Nm3/h teljesítményű elszívást tesz lehetővé, így használatával még a nagyobb méretű munkadarabok porfestése is egyszerűvé válik.

A berendezés kiválóan megvilágított, jól látható munkaterületet kínál, így is támogatva a precíz és hatékony munkavégzést. A pontos beállítások garantálják, hogy minimális elszívás-mennyiség folyamatosan felügyelet alatt legyen, így a szűrőpatron lepuffogtatására, illetve cseréjére minden esetben egy hangjelző szonda figyelmeztet. Mivel a szűrőpatron könnyedén cserélhető, a színváltás is egyszerű, így a GEMA Classic Open porelszívó minden helyzetben hatékonnyá teszi a szinterezést.

GEMA Classis Open porelszívó berendezés szinterező műhelyekbe

GEMA OptiFlex® Pro
porszóró berendezés

Maximális porfestési teljesítmény - A legjobb választás a kézi porfestéshez

Az OptiFlex Pro porszóró készülék kifejezetten flexibilis és felhasználóbarát, ezért akár felni szinterezésről, akár más porfestési munkákról van szó, ideális segítséget jelent az ipari feladatok elvégzése során. A berendezés alkatrészei kiemelkedően tartósak, így az OptiFlex Pro nagyobb volumenű, hosszú időn át tartó használat során is nagy teljesítmény kifejtésére képes. A készüléket kézi használatra tervezték, ezért olyan, ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely bármely helyzetben képes hatékonnyá tenni a porfestés nagy precizitást igénylő folyamatait.

Biztonságos és nagy kapacitású PowerBoost® technológia

Az OptiFlex Pro a piacon egyedülálló, innovatív PowerBoost® technológiájának köszönhetően a versenytársakhoz képest kifejezetten magas porfeltöltési teljesítményt képes biztosítani, mindezt ráadásul úgy, hogy a készülék biztonságosan használható. A berendezés ugyanakkor rendelkezik a korábbról ismert funkciókkal is, így a felhasználók továbbra is számíthatnak a három alapbeállításra, a személyre szabható porfestési programokra vagy éppen a PCC-üzemmódra.

Beégető kemencéink

Minden kemencénk egyedi gyártással készül, így is garantálva a személyre szabott és az egyedi igényeknek megfelelő méretezést. A kemencék tervezésénél egyaránt fontos szerepet játszik az egyenletes hőelosztás, a pontos szabályozhatóság, valamint hőszigetelés és a méretezés.

  • Kályháink egyenletes hőelosztást biztosítanak, segítve a felületkezelés legfontosabb munkafázisát, a beégetést. A jó hőeloszlás segítségével biztosítható a por megfelelő térhálósodása, illetve ezáltal a felületen megvalósuló legjobb tapadása. Ennek érdekében minden beégető kályhánk szabályozható levegőkeringető rendszert tartalmaz.
  • Az optimális felfűtési és hőntartási idő eléréséhez a gazdaságos és hatékony működés mellett kályháink precízen szabályozható, az elektromos fűtőbetéteket irányító fűtésvezérlő rendszerrel rendelkeznek.
  • A hatékony üzemeltetéshez elengedhetetlen a kályha megfelelő hőszigetelése és méretezése. Mivel eltérő méretű kályhákkal rendelkezünk, így a munkadarab méretének, és mennyiségének függvényében dönthetünk arról, hogy az adott terméket mely kályhában optimális beégetnünk. Szinterezés során egy 4000 x 1350 x 1000 mm és két 2200 x 1350 x 1000 befogadó mérettel rendelkező beégető kemencével dolgozunk.

Szeretnél többet tudni porfestési és felületkezelési szolgáltatásainkról? Keress minket bizalommal!